Rss

Вогонь – це не іграшка!

З метою формування обережного ставлення до вогню, попередження пожеж та формування уявлення про професію пожежного, причин виникнення пожежі в побуті та її наслідків з 7 по 12 лютого в школі був проведений Тиждень пожежної безпеки.

У межах тижня для учнів 1-11 класів було проведено низку  цікавих та різноманітних заходів: години спілкування, конкурси, вікторини «Вогонь буває різним » , « Правила пожежної безпеки», «Вогонь не іграшка» у форматі онлайн. Разом із класними керівниками учні розгадували загадки, вивчали прислів’я та приказки на протипожежну тематику, за допомогою малюнків пригадували та вивчали правила пожежної безпеки, переглядали тематичні  мультфільми. Керівником загону ДЮПР Радчук Д.Ю.були підготовлені матеріали для учнів 1-4 класів, які мали змогу грати в ігри на означену тематику, а 5-11 класи перевірити знання з пожежної безпеки через Goole форму «Запобігти, врятувати, допомогти!».

Найбільша цінність суспільства – людина, її життя та здоров’я. З року в рік збільшується кількість нещасних випадків, пожеж, які впливають на здоров’я через недотримання правил пожежної безпеки.

Пам’ятай! Вогонь стає ворогом, якщо з ним поводитись необережно.

Comments are closed.