Rss

До уваги батьків дітей пільгових категорій!

Рішенням Сумської міської ради «Про затвердження Положення про порядок підбору і направлення дітей Сумської міської територіальної громади до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України в 2022-2024 роках» від 23 грудня 2021 року № 2582-МР затверджено Положення про порядок підбору і направлення дітей Сумської міської територіальної громади до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України в 2022-2024 роках.
Згідно зазначеного рішення з 01.01.2022 року підбір і направлення дітей до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України здійснює департамент соціального захисту населення Сумської міської ради, а не заклади загальної середньої освіти.
Для визначення права дитини пільгової категорії на отримання безкоштовної путівки один з батьків або особа, яка їх замінюють, мають в термін до 20 травня включно щороку надати до управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Сумської міської ради (м. Суми, вул. Горького, 21, час роботи: понедiлок-четвер – з 8-00 до 17-15; п’ятниця – з 8-00 до 16-00; субота, неділя – вихідні) письмову заяву про надання безкоштовної путівки до позаміських закладів оздоровлення та відпочинку або дитячих центрів України за рахунок коштів бюджету Сумської міської ТГ.

Детальніше за посиланням https://cnap.gov.ua/node/1812
Для отримання консультації також можна звернутись до спеціалістів департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради за телефоном: 787-146.

Comments are closed.