Rss

“День Захисту дітей”

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей.Сьогодні, у цей день учні пільгових категорій відвідали чудовий фестиваль, де саме кіно та мультфільми були створені дітьми.

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який знайомить молоду українську аудиторію як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. Учні КУ ССШ №9 мали змогу познайомитися з двома авторськими колективами з м.Суми та м.Тростянець. Переглянули низку короткометражних фільмів; сміялися, співчували, раділи та засмучувалися. Проте вийшли із кінозали у піднесеному настрої. Авжеж проголосували за фільм, який сподобався найбільше. Цьогорічне свято запам’ятається надовго.

До Міжнародного дня захисту дітей у 5-Б класі проведено годину спілкування «Твори добро».

Мета заходу – ознайомити учнів з поняттями «добро» та «доброта», викликати захоплення красою доброго вчинку, осуд жорстокості. Розвивати вміння висловлювати власні судження.

Виховувати в учнів бажання творити добро, здатність боротись проти зла.

Соціальний педагог ознайомив учнів з поняттями «добро» та «доброта», розповів дітям про добрі вчинки. Разом з учнями обговорювали ситуації та шукали шляхи виходу з даної ситуації.

Comments are closed.