Rss

Супергерої осені-2019

Хто вважає, що осінь – це привід сумувати, той не був 14.11.2019 на нашому яскравому та драйвовому святі «Осінній бал», учасниками якого стали учні 9-11 класів. Тематика цьогорічного балу – супергерої. За неймовірними костюмами Ван Хельсинга, Жінки Кішки, Бетмана, Леді Баг, Вінкс та ін. складно було впізнати наших старшокласників, що майстерно перевтілилися в супергероїв. До складу журі, яке оцінювало конкурсантів, увійшли директор школи Петрюченко Г.С., заступник директора з ВР Булгакова І.В. та переможниця минулорічного конкурсу, «Міс Осінь-2018» Окутіна Ірина.

Супергерої легко долали різні завдання: співали, танцювали, демонстрували власні ролики на тему збереження електроенергії, води та навіть читали реп.

Кожне змагання повинно мати своїх переможців. Тож, «Міс Осінь-2019» стала Комарова Діана (11А), «Містер Листопад» – Ковальов Олексій (11Б). У номінації «Містер глядацьких симпатій» перемогу виборов Хажанець Дмитро (9А), а «Містер Superнастрій» – Сегида Дмитро (11А). Переможці отримали квитки в кінотеатр «Планета Кіно», який став спонсором цього свята осені, талантів та незабутніх емоцій. Осінній бал закінчився запальною дискотекою.

З нетерпінням чекаємо на осінь-2020!

Comments are closed.